Op zoek naar (interim) professionals in (database) marketing of CRM? AMI kent én vindt de beste mensen

Werving & selectie van (interim) database marketeers en marketing intelligence analisten

Waar vind je een professional voor je vacature in database marketing, CRM, List & Campagnemanagement of marketing intelligence en –analyse? Welbeschouwd heb je hem of haar al bijna gevonden. Door onze ruim tien jaar ervaring met werving en selectie van marketingspecialisten hebben wij een uitstekend netwerk in dit onderdeel van de arbeidsmarkt. We kennen de wervingskanalen, en hebben behalve een uitgebreid netwerk ook een goedgevulde portefeuille (interim) marketingprofessionals.

Verstand van jouw vak

Belangrijk voordeel van samenwerking met AMI is onze grote inhoudelijke kennis. We weten welke marketingfuncties er bestaan in het bedrijfsleven, de bureauwereld, de non-profitsector en de (semi-)overheid, en kunnen ook prima inschatten welke marketingprofessionals deze kunnen vervullen. Doordat we de processen kennen, kunnen we snel tot de kern komen en direct aan het werk om de juiste man of vrouw voor je te vinden.

Tijd voor verdieping

Een ander belangrijk argument om AMI in te schakelen is ons Fingerspitzengefühl. Door onze grote basiskennis houden we tijd over om ons te verdiepen in het karakter van de organisatie en de directe werkomgeving. De voedingsbodem voor een vruchtbare samenwerking. Op basis van ervaring en instinct voelen we perfect aan welke van de door ons gevonden kandidaten het beste zal presteren en groeien op die plek, binnen die afdeling, in die organisatie. Zo komen inspirerende matches tot stand, met winst voor álle betrokkenen.

Doorwrocht en betrouwbaar

Onze werkwijze staat in grote lijnen beschreven op de pagina Werkgebieden. We gaan je hier niet vermoeien met de details. Laten we volstaan met zeggen dat we de kneepjes van het W&S en interim search-vak kennen en dat we jouw opdrachten en vacatures op zeer professionele en betrokken manier kunnen vervullen. Ook na een plaatsing blijven we - op gepaste afstand – betrokken bij het wel en wee van zowel jouw organisatie als de kandidaat. Zoals ook blijkt uit de positieve commentaren van zowel opdrachtgevers als (interim)professionals.

En de kosten?

Onze fee is marktconform. We vragen géén start up-kosten en sturen alléén een factuur na een succesvolle werving- en selectieprocedure. Pas als je helemaal tevreden bent en iemand in dienst neemt die wij hebben aangedragen, betaal je een vast percentage van het bruto jaarsalaris (inclusief 13e maand, vakantiegeld en eventuele winstdeling). Hoe dan ook, we bespreken de kosten vooraf in alle openheid en helderheid en je krijgt een keurige offerte. Dus je weet precies waar je aan toe bent.


Onze Gegevens
Contactpersoon

Anouk van de Loo

Bezoekadres

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Postadres

Van Oosten de Bruijnstraat 49
2014 VM Haarlem

Telefoon

Gsm: +31 (0) 6 28 7664 85
Tel: +31 (0) 23 70 78 243

Neem contact met mij op
Onze klanten
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.