Interim opdrachten voor onder andere Database Marketeers, Marketing Intelligence Analisten

Interim opdrachten in Database marketing -analyse en CRM

Voor freelancers in database marketing of CRM is het zaak goed te plannen. Soms wil je na het afsluiten van een klus even een paar weken adempauze. Soms ook wil je zo snel mogelijk dóór. In beide gevallen heb je baat bij een alerte partner met een groot netwerk in de marketingbranche. Iemand die weet wat jij waard bent en wat je zoekt. En die met je meedenkt om de transitie naar de volgende klus zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een neusje voor spannende klussen

Als specialist in projectmatige/interim inzet van professionals in database marketing, database analyse, CRM en marketing intelligence kennen we alle belangrijke werkgevers in ons segment. En dan niet alleen de mensen van HRM en Recruitment, maar ook de directie en beslissers van de betreffende Marketingafdeling. We weten wat er speelt, horen vaak al in een vroeg stadium over nieuwe projecten en denken continu na over mogelijke kansen voor onze vaste interimmers. Zodat áls er een opdracht los komt, wij snel zowel de opdrachtgever als de interim-marketeer blij kunnen maken.

De juiste opdracht voor elke interim-consultant

Net als bij vaste banen zorgen we ook bij interim-projecten dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Daarbij letten we - naast de juiste match met jouw opleiding en competenties - ook op de sfeer en wat er van jou verwacht wordt op intermenselijk vlak. Sommige organisaties zijn zakelijk en hiërarchisch opgebouwd, bij andere is de sfeer meer ontspannen en informeel. Op basis van onze marktkennis én intuïtie vinden wij de klus die past bij jouw expertise en karakter.

Langdurig betrokken

Wij zijn zeer trouw aan onze kandidaten. Tijdens je interim-activiteiten blijven we je volgen. Want al ben je niet bij ons in dienst, we voelen ons wél betrokken bij jouw succes. Daarom organiseren we periodieke evaluaties om te kijken of alle betrokkenen nog tevreden zijn met de samenwerking. Bovendien willen we er voor je zijn zodra jouw opdracht eindigt. Hou ons op de hoogte, dan kunnen we tijdig voor je gaan zoeken naar nieuwe uitdagingen.

Onze gegevens
Contactpersoon
Anouk van de Loo
Telefoon
Gsm +31 (0) 6 28 7664 85
Tel.: +31 (0) 23 70 78 243
Bezoekadres
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem
Postadres
Van Oosten de Bruijnstraat 49
2014 VM Haarlem
Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Ervaren of startend in CRM,
database marketing of database analyse?

Schrijf je hier in

Neem contact met mij op
Onze klanten
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.