AMI Interim Knowhow

Zo werken wij met kandidaten

Schrijf je in

Jij vindt ons óf wij jou. Hoe dan ook; onze samenwerking begint met een goede eerste kennismaking en daarom gaat Anouk graag het gesprek met je aan. Nieuwsgierig zal ze je vragen wie je bent, wat je kunt en vooral naar wat jij wilt. Daarna gaan we verder. Kijken of er meteen iets tussen onze vacatures of opdrachten zit. Als dat zo is, dan nemen we direct contact op met de opdrachtgever en stellen we jou voor als dé ideale kandidaat voor de functie. Daarna is het aan jou; doorloop je de verdere procedure met succes? Dan kun je al snel aan de slag.
Vanzelfsprekend blijven wij jou de gehele procedure begeleiden.

Daar laten wij het natuurlijk niet bij. We blijven betrokken en zijn benieuwd naar de stappen die je zet en hoe je nieuwe baan bevalt. Na 2 weken vragen we of je het naar je zin hebt en na 2 maanden evalueren we nog eens. Met jou én je opdrachtgever. Ook als je ergens vast in dienst komt, verliezen wij je niet uit het oog.

Is er op het moment van aanmelden geen geschikte vacature voor je? Dan kom je in onze database en nemen we contact op zodra we denken jou wél te kunnen matchen.

Inschrijven

Schrijf je in en bekijk de vacatures en het netwerk van AMI Interim Knowhow. Door hieronder op de knop te drukken kun je inloggen op je persoonlijke
account.

Direct inschrijven

Anouk van de Loo
Kijken of iemand past bij een organisatie. Dát is voor mij het vinden van de juiste match.

Bekijk mij op Linked-In
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.