AMI Interim Knowhow

Zo werken wij met onze opdrachtgevers

Het vinden van geschikte kandidaten in de huidige arbeidsmarkt is soms best lastig. Wanneer je de hulp van AMI Interim Knowhow inschakelt, wordt dat in ieder geval een stuk makkelijker. Met onze expertise en een groot professioneel netwerk hebben we een deel van de gewenste doelgroep al in het vizier nog voordat jij je opdracht bij ons neerlegt.

Wij gaan graag het gesprek met onze opdrachtgevers aan om te achterhalen waar er behoefte aan is. Gaat het om een tijdelijke klus voor een interim-professional of past iemand die langer meebouwt aan je organisatie beter? Met elkaar maken we de beste keuze. Wij zorgen dat jouw wensen zo helder mogelijk onder de aandacht komen bij de doelgroep, verzorgen de (voor)selectie en sturen alleen de beste kandidaten door om bij jou aan tafel plaats te nemen.

Heldere afspraken

Het mag duidelijk zijn dat we bij AMI Interim Knowhow pas tevreden zijn als onze opdrachtgevers dat ook zijn. Dat is een van de redenen dat we pas een factuur sturen nádat een kandidaat in dienst is getreden. Dus geen start-up kosten of andere rare fratsen. Onze offertes zijn kraakhelder en zonder verrassingen. We bespreken vooraf wat we van elkaar verwachten, zodat we beide weten waar we aan toe zijn.
Inschrijven

Schrijf je in en bekijk de vacatures en het netwerk van AMI Interim Knowhow. Door hieronder op de knop te drukken kun je inloggen op je persoonlijke
account.

Direct inschrijven

Anouk van de Loo
Kijken of iemand past bij een organisatie. Dát is voor mij het vinden van de juiste match.

Bekijk mij op Linked-In
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.