AMI Interim Knowhow

Over AMI Interim Knowhow


AMI Interim Knowhow is Anouk van de Loo. Dankzij de passie en liefde voor recruitment in combinatie met de expertise van de niche waarin we bemiddelen, is onze naam inmiddels een begrip geworden. Anouk koppelt al 15 jaar professionals aan opdrachtgevers en kent alle wegen om met succes te matchen. Vanuit grachtenpand ‘Zaamen’ in Haarlem begint de zoektocht naar de ideale baan, opdracht óf kandidaat voor onze klanten.

Hoe gek het ook klinkt, transparant en eerlijk communiceren is niet altijd meer vanzelfsprekend. Bij AMI Interim Knowhow is dat wél het geval; het zijn namelijk onze kernwaarden. AMI Interim Knowhow is een betrokken werving & selectie bureau met aandacht voor elke organisatie en elk individu.

Ambassadeurschap

Wij doen veel voor onze relaties. Altijd een stapje extra en net even iets vaker een belletje of bezoekje dan misschien gebruikelijk is. Daar hoeven we niets voor terug, want het hoort bij wie we zijn. Toch kun je wel iets voor ons betekenen, zonder dat het al te veel moeite kost. Wat dat is? Jezelf benoemen als ambassadeur van AMI Interim Knowhow!

Dat klinkt misschien groter dan het is, maar we waarderen het natuurlijk enorm als je ons in contact brengt met organisaties die op zoek zijn naar database analisten, marketing intelligence experts, data scientists of database marketeers. Maar ook als je een geschikte kandidaat kent, horen we dat graag van je. Kunnen we met jouw hulp een vacature vervullen? Dan laten we je graag merken dat we blij met je zijn. Hoe? Dat is nog even een verrassing…

Gebruik onderstaande link 'tell-a-friend' om ons aanbod onder de aandacht te brengen bij een collega, vriend, familielid of opdrachtgever.

Tell a Friend
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.