Bouwen aan langdurige relaties met mensen in de arbeidsmarkt voor (database) marketing en CRM professionals

Referenties kandidaten

Jerney, Interim Database Marketeer

"Anouk van de Loo heeft als intermediair gefungeerd tussen mij en Liander waar ik als interim databasemarketeer heb gewerkt. De samenwerking met Anouk heb ik als bijzonder prettig ervaren. Anouk is recht door zee, kundig en betrouwbaar. Ze is in staat om op een ontspannen manier continue de vinger aan de pols te houden en er zo voor te zorgen dat de tevredenheid van interimmer en opdrachtgever gewaarborgd wordt.

Los van dit alles is Anouk ook een prettig persoon om mee samen te werken".


Ingrid, Business Planning en Analysis Manager

"In mijn carrièrepad heb ik twee maal het initiatief genomen om uit te kijken naar een nieuwe stap bij een andere werkgever. Ik heb daarbij met vele recruiters en bemiddelaars contact gehad en beide keren kwam ook AMI Interim Knowhow op mijn pad. Een opvallend verschil met andere bureaus is voor mij dat het contact met AMI Interim Knowhow, naast een zeer professionele begeleiding en zakelijk inzicht, zich ook kenmerkt door een bijna vanzelfsprekende vriendschappelijkheid en ongekende steun in het proces. Anouk van de Loo is erg sterk in het inschatten van je profiel, de specifieke omstandigheden en de wensen die je hebt en weet daar in no-time een aantal zeer interessante vacatures aan te verbinden. Vervolgens was zij voor mij een enorme steun in het proces en de uiteindelijke beslissingen. Anouk, bedankt !"


Nicole, Database Marketing Analist Nationale Nederlanden/ ING

"Via AMI Interim Knowhow heb ik mijn huidige functie gevonden. Ze hebben veel tijd gestoken in het goed in kaart brengen van zowel mijn wensen en eisen als die van het bedrijf. Op die manier konden zij mij binnen vrij korte tijd een vacature toesturen die me op het lijf geschreven is. Bovendien pas ik als persoon goed in het bedrijf waar ik nu werkzaam ben. Ik vind dat het hele proces heel vriendelijk, soepel en snel is verlopen."


Wim, Senior Database Marketeer

“AMI Interim Knowhow weet je wensen en capaciteiten perfect in te schatten. Op een open, professionele en betrokken wijze weten zij de juiste match te maken met de opdrachtgever. Door deze persoonlijke aanpak heb ik alle vertrouwen in AMI Interim Knowhow. ”


Lars, Interim / Freelance Marketing Intelligence Specialist

“Ik werk als freelancer al vele jaren samen met AMI Interim Knowhow. Mijn ervaring is dat Anouk zeer veel aandacht besteedt aan de contacten met kandidaten. Hierdoor kent ze ook de persoon 'achter het CV'. Ik weet zeker dat dit leidt tot betere matches!”


Rogier, Marketeer

"Al vanaf het begin heb ik contact met Interim Knowhow. AMI Interim Knowhow laat zich bij mij omschrijven als een open en eerlijke partner op het gebied van recruitment. Vanuit deze relatie heb ik via AMI Interim Knowhow altijd zeer relevante en soms verrassende marketingfuncties aangeboden gekregen. Hierbij laat AMI Interim Knowhow altijd de persoonlijke motivatie van de kandidaat prefereren boven het lukraak schuiven met mijn CV. AMI Interim Knowhow heeft zich - ook als ik via een andere weg een nieuwe functie accepteerde - altijd opgesteld als een loyale en trouwe partner”.


Dorien, Customer Insight Analist/ Database Marketing Analist/ Project Manager

“Met AMI Interim Knowhow heb ik reeds een aantal keer prettig contact gehad. Het is een bureau dat gespecialiseerd is in precies de functies die ik zoek. Anouk van de Loo is daarbij erg persoonlijk en je hebt niet het gevoel dat je één van de velen bent. Er wordt echt met je meegedacht en er wordt ook snel gereageerd. Indien je een functie zoekt of een kandidaat in de CRM-hoek dan kan ik AMI Interim Knowhow echt aanraden”.


Fred, Manager Marketing Intelligence

“Interim Knowow is voor mij al jaren een waardevolle partner die mij helpt mijn doelstellingen te bereiken”.


Jan, Senior Data Analist Aegon Spaarbeleg

“AMI Interim Knowhow heeft met succes voor mij bemiddeld bij het vinden van een passende baan. Wat mij vooral aansprak was de professionele begeleiding tijdens en na de bemiddeling. AMI begrijpt wat er speelt, biedt een zeer goede service en houdt op een betrokken wijze contact”.


Bas, Interim/ Freelance Database Marketing Analist

“Mijn samenwerking met AMI Interim Knowhow dateert al uit 1996. In al die jaren heb ik die samenwerking altijd als zeer professioneel en plezierig ervaren en ook mijn recente ervaringen hebben mij niet teleurgesteld. Ik kan AMI Interim Knowhow dan ook van harte aanbevelen”.

Onze gegevens
Contactpersoon
Anouk van de Loo
Telefoon
Gsm +31 (0) 6 28 7664 85
Tel.: +31 (0) 23 70 78 243
Bezoekadres
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem
Postadres
Van Oosten de Bruijnstraat 49
2014 VM Haarlem
Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Ervaren of startend in CRM,
database marketing of database analyse?

Schrijf je hier in

Neem contact met mij op
Onze klanten
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.