Bouwen aan langdurige relaties met mensen in de arbeidsmarkt voor (database) marketing en CRM professionals

Referenties opdrachtgevers

Dorien Wolff, Recruiter Amsterdam RAI

"Als corperate recruiter zie ik bureaus in alle soorten en maten voorbij komen. Slechts een enkeling weet zich positief te onderscheiden. In de huidige markt zetten wij weinig tot geen bureaus in voor onze werving, alleen als dat echt noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij het werven in niche als database marketing. Dan zetten we AMI in. Anouk heeft ons meerdere malen fantastisch geholpen bij de werving van een database marketeer. Ze is kundig, kent het vakgebied, kent haar kandidaten, is altijd eerlijk en transparant. Kortom een vakvrouw! Maar bovenal een lief en leuk mens, met het hart op de goede plaats! Iemand met wie ik heel graag samenwerk!"


René Verhoeven, Manager Customer Intelligence Nationale Nederlanden

"Anouk heeft een zeer goede mensenkennis en voelt de dynamiek binnen Nationale-Nederlanden en de afdeling Marketing goed aan.
Daardoor heeft zij de afgelopen jaren meerdere malen voor (senior) marketing en marketing intelligence functies een uitstekende match tussen ons en de kandidaten gerealiseerd".


Bianca Schraag, Personeelsadviseur/Recruiter SDU Uitgevers

"De samenwerking met Anouk en AMI Interim Knowhow heb ik als prettig en efficiënt ervaren. Anouk is eerlijk, denkt mee, komt haar afspraken na en houdt mij altijd prima op de hoogte. Bovendien heeft onze samenwerking mogen leiden tot een bijzonder snelle en bijzonder succesvolle match".


Esther van der Velden, Manager Marketing Vereniging Eigen Huis

“De samenwerking met Anouk van de Loo van AMI Interim Knowhow heeft voor Vereniging Eigen Huis geresulteerd in een optimale match. AMI Interim Knowhow weet het gewenste profiel van de werkgever uitstekend te matchen met relevante capaciteiten en vaardigheden van kandidaten. Naast professioneel en efficiënt, heb ik het contact met Anouk van de Loo als zeer prettig ervaren. Ze doet wat ze belooft, op een prettige en collegiale wijze”.


Marjon Wallach, Manager personeelszaken Talpa/ Tien

“Mijn ervaring met AMI Interim Knowhow is dat zij een persoonlijke aanpak hanteren. Zij weten hoe het reilt en zeilt in ons bedrijf en denken vanuit onze business mee. Daarin adviseren zij over de invulling van arbeidscapaciteit en kennen exact de arbeidsmarktontwikkelingen. Een uitermate vriendelijke en professionele aanpak, waar wij erg tevreden over zijn”.


Virginie Kuijer, Hoofd P&O Nationale Postcode Loterij

"Vooral de snelheid waarmee AMI Interim Knowhow kwalitatief goede kandidaten aanlevert spreekt mij in de samenwerking het meeste aan. Daarnaast is het me opgevallen dat AMI Interim Knowhow accuraat is en zich aan de afspraken houdt, niet alleen inhoudelijk maar ook qua timing"


Tamara Breugem, Personeelszaken Survay Sampling International

“Wij hebben in de samenwerking ervaren dat AMI Interim Knowhow recht op zijn doel afgaat; goede begeleiding en tips geven in het zoeken naar de juiste kandidaat en precies de kandidaat leveren waar wij naar op zoek zijn; en dat op zeer korte termijn! Zeer prettig en vriendelijk om mee samen te werken”.


Daniel Pereira, Manager Marketing Intellicence Nationale Nederlanden

“Onze samenwerking zou ik kernachtig willen omschrijven als "resultaat gerichte prettige samenwerking”


Onze gegevens
Contactpersoon
Anouk van de Loo
Telefoon
Gsm +31 (0) 6 28 7664 85
Tel.: +31 (0) 23 70 78 243
Bezoekadres
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem
Postadres
Van Oosten de Bruijnstraat 49
2014 VM Haarlem
Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Ervaren of startend in CRM,
database marketing of database analyse?

Schrijf je hier in

Neem contact met mij op
Onze klanten
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.