Een baan in database marketing, CRM of DB-analyse?
Wij vinden de plek die jou past

Een carrière in database marketing, marketing intelligence? Wat jij wilt.

Kennismaking

Als je bij ons kennis komt maken als kandidaat voor een vaste functie in database marketing, data analyse, marketing intelligence of CRM, draait alles om één centraal thema: “Wat wil jij?” We nemen graag de tijd om jouw wensen en doelen op een rijtje te zetten en te bespreken welke functie en werkomgeving daar bij passen. Want hoe beter wij jou kennen, des te beter we voor je kunnen bemiddelen.

Thuis in jouw arbeidsmarkt

Als specialist in werving en selectie voor Databasemarketing en CRM kennen we zo’n beetje alle werkgevers in ons marktsegment, meestal tot op het niveau van de afdeling marketing. We weten van elke klant wat het werk inhoudt, maar ook wat de sfeer is en wat dit van jou vraagt op intermenselijk vlak. Sommige organisaties zijn zakelijk en straight, bij andere is de sfeer losser, familiair tot joviaal. Onze kracht is de combinatie van diepgaande marktkennis en het vermogen perfect in te schatten welke plek past bij jouw competenties en karakter.

Langdurig betrokken

Wij zijn zeer trouw aan onze kandidaten. Ook als we je plaatsen in een vaste baan blijven we je volgen. Op gepaste afstand, dat wel, want we schieten nooit onder de duiven van onze klanten. Zo lang jij en je werkgever happy zijn met de samenwerking, zijn wij dat ook. Komt er een kink in de kabel, dan staan we voor je klaar.

Onze gegevens
Contactpersoon
Anouk van de Loo
Telefoon
Gsm +31 (0) 6 28 7664 85
Tel.: +31 (0) 23 70 78 243
Bezoekadres
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem
Postadres
Van Oosten de Bruijnstraat 49
2014 VM Haarlem
Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Ervaren of startend in CRM,
database marketing of database analyse?

Schrijf je hier in

Neem contact met mij op
Onze klanten
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.