Op zoek naar (interim) professionals in (database) marketing of CRM? AMI kent én vindt de beste mensen

Werving & Selectie en Interim Support & Management voor marketing professionals en werkgevers

De arbeidsmarkt voor database marketing en CRM-professionals kent pieken en dalen. Afhankelijk van de economie is er nu eens schaarste aan professionals en dan weer gebrek aan werk voor diezelfde marketeers. In beide situaties speelt AMI een belangrijke rol in het samenbrengen van vraag en aanbod. Of het nu gaat om vaste banen of het vinden van de beste freelancers.

Meedenken over een oplossing

Het vervullen van een vacature is een strategische beslissing. Welke expertise en competenties haal je binnen om je team te completeren en je organisatie verder te helpen? Heb je het meest aan een zware man of vrouw, of kun je beter twee lichtere kandidaten aannemen? Heb je per se iemand nodig in vaste dienst, of kan een tijdelijke invulling volstaan? Wij hebben inmiddels zó veel verschillende situaties meegemaakt, dat we prima kunnen meedenken over een passende oplossing. Vooral ook omdat we alleen opdrachten aanpakken binnen ons eigen expertisegebied.

Werving voor marketingvacatures

Als jij een database analist, CRM-specialist of vergelijkbare marketingprofessional zoekt voor een vaste positie, kan AMI kandidaten voor je gaan werven en selecteren. We kijken dan natuurlijk eerst in onze database en ons brede netwerk. Verder zorgen we voor heldere advertenties op onze eigen site en in eventuele andere (on- en offline) media. We kennen de weg.

Selectie van marketingprofessionals

Vanzelfsprekend stellen we je niet alle gevonden kandidaten voor. We maken eerst een selectie en presenteren alleen degenen die in onze ogen het beste aan jouw vacature voldoen. Waarbij we tevens kijken naar de ‘zachte’ selectiecriteria, zoals karakter, temperament, assertiviteit en uitstraling. Je krijgt alleen kandidaten die de juiste combinatie van kennis en ervaring hebben om snel inzetbaar te zijn en die ook qua karakter en uitstraling passen bij jouw organisatie.

Interim Support & Management

Er zijn van die situaties dat je écht even behoefte hebt aan extra ondersteuning. Een grote opdracht die uitloopt, een pitch die veel manuren opslokt, een nieuwe klant die extra aandacht vraagt. Of tijdelijke uitval van vaste mensen. Bijvoorbeeld wegens inzet op een extern project, betrokkenheid bij een reorganisatie, plotseling ontslag, een burnout, sabattical of zwangerschapsverlof. In dit soort gevallen staat AMI voor je klaar. Wij vinden snel iemand met voldoende expertise om snel inzetbaar te zijn.

Een breed netwerk freelancers

Wij kennen vele zeer professionele, zelfstandige consultants in database marketing en CRM. Deze zzp’ers hebben zich bij ons ingeschreven omdat ze weten dat ze via AMI meer kans maken op uitdagende projecten bij organisaties waar ze kunnen excelleren. Voor jou als opdrachtgever is het prettig te kunnen vertrouwen op onze expertise. Als we je aan geselecteerde freelancers voorstellen, weet je zeker dat deze geschikt zijn voor jouw klus en past bij je organisatie.


Onze Gegevens
Contactpersoon

Anouk van de Loo

Telefoon

Gsm +31 (0) 6 28 7664 85
Tel.: +31 (0) 20 70 79 424
Fax: +31 (0) 20 75 37 001

Bezoekadres

Jansstraat 68
2011 RW Haarlem

Postadres

Van Oosten de Bruijnstraat 49
2014 VM Haarlem

Ervaren of startend in CRM,
database marketing of database analyse?

Schrijf je hier in

Neem contact met mij op
Onze klanten
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.