Referenties

Jerney, interim databasemarketeer

"Anouk van de Loo heeft me als intermediair gekoppeld aan Liander, waar ik als interim databasemarketeer heb gewerkt. Een prettige samenwerking met iemand die recht door zee en betrouwbaar is. Anouk houdt de vinger aan de pols en zorgt dat beide partijen tevreden zijn.”

Ingrid, business planning en analysis manager

“Ik ben regelmatig op zoek naar nieuwe stappen in mijn carrière en kom dan veel bureaus tegen. Voor mij sprong AMI Interim Knowhow er bovenuit door de professionele begeleiding en het zakelijk inzicht. Anouk is vriendelijk en wil je oprecht helpen. Ze ziet waar je kansen liggen, maar ook waar niet. In no time waren er interessante vacatures gevonden die goed bij me pasten.”

Nicole, database marketing analist Nationale Nederlanden/ING

"Via AMI Interim Knowhow heb ik mijn huidige functie gevonden. Ze hebben veel tijd gestoken in het goed in kaart brengen van mijn wensen en eisen, en ook die van mijn huidige werkgever. Op die manier konden zij mij binnen vrij korte tijd een vacature toesturen die me op het lijf geschreven was. Niet alleen qua opleiding en kennis, maar ook wat betreft mijn persoonlijkheid. En het was allemaal supersnel geregeld!”

Wim, senior database marketeer

“AMI Interim Knowhow kan wensen en capaciteiten perfect inschatten. Op een open, professionele en betrokken wijze weten zij de juiste match te maken met de opdrachtgever. Door deze persoonlijke aanpak heb ik alle vertrouwen in AMI Interim Knowhow om mijn loopbaan vorm te geven.”

Lars, interim/freelance marketing intelligence specialist

“Ik werk als freelancer al vele jaren samen met AMI Interim Knowhow. Mijn ervaring is dat Anouk zeer veel aandacht besteedt aan de contacten met kandidaten. Hierdoor kent ze ook de persoon 'achter het cv'. Ik weet zeker dat dit leidt tot betere matches!”

Rogier, marketeer

"AMI Interim Knowhow laat zich omschrijven als een open en eerlijke partner op het gebied van recruitment. Ik krijg regelmatig verrassende marketingfuncties aangeboden. Het is fijn te zien dat AMI Interim Knowhow altijd de persoonlijke motivatie van de kandidaat prefereert boven het lukraak schuiven met je cv. AMI Interim Knowhow stelt zich op als een loyale en trouwe partner.”

Dorien, customer insight analist/database marketing analist/project manager

“Met AMI Interim Knowhow heb ik prettig contact gehad. Het is een bureau dat gespecialiseerd is in de functies die ik zoek. Anouk van de Loo is daarbij erg persoonlijk en voor haar ben je niet slechts een ‘nummer’. Ze denkt met je mee, reageert snel en is daarmee een aanrader voor iedere professional.”

Fred, manager marketing intelligence

“Interim Knowhow is voor mij al jaren een waardevolle partner die mij helpt mijn doelstellingen te bereiken.”

Jan, senior data analist Aegon Spaarbeleg

“Wat me vooral aanspreekt is de professionele begeleiding tijdens en na de bemiddeling. AMI Interim Knowhow begrijpt wat er speelt, biedt een zeer goede service en houdt op een betrokken wijze contact.”

Bas, interim/freelance database marketing analist

“Mijn samenwerking met AMI Interim Knowhow dateert al uit 1996. In al die jaren heb ik die samenwerking altijd als zeer professioneel en plezierig ervaren en ook mijn recente ervaringen hebben mij niet teleurgesteld. Ik kan AMI Interim Knowhow dan ook van harte aanbevelen.”
Inschrijven

Schrijf je in en bekijk de vacatures en het netwerk van AMI Interim Knowhow. Door hieronder op de knop te drukken kun je inloggen op je persoonlijke
account.

Direct inschrijven

Anouk van de Loo
Kijken of iemand past bij een organisatie. Dát is voor mij het vinden van de juiste match.

Bekijk mij op Linked-In
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.