Onze samenwerking met opdrachtgevers

Je bent op zoek naar een data-professional, voor tijdelijk of als vaste medewerker. Om een team te versterken of voor een nieuw project. Maar hoe vind je die? En vooral: hoe vind je de juiste match? AMI Interim Knowhow heeft de ideale kandidaat razendsnel in het vizier.

De juiste vragen

Jij weet als geen ander wat jouw organisatie nodig heeft. Daarom brengen we samen in kaart wat daarvoor nodig is. Over welke talenten moet iemand beschikken? Welke expertise en welke competenties staan voorop? En welke kernwaarden maken voor deze klus of vacature het verschil?

De juiste kandidaat

Op basis van jouw wensen vind ik de juiste kandidaat. Meestal weet ik direct wie bij welke opdracht past. Ik stel een heldere profielschets op die jou snel inzicht geeft in de relevante kwaliteiten, persoonlijkheidskenmerken en arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Zo krijg jij een duidelijk beeld. Natuurlijk stel ik alleen kandidaten voor die ik persoonlijk ken en die voldoen aan jouw eisen.

De juiste match

Het netwerk van AMI Interim Knowhow bestaat uit gespecialiseerde dataprofessionals met een bewezen staat van dienst. Database-marketeers, data-analisten, data-scientists, marketing-intelligence- en CRM-specialisten: ik vind voor jou de juiste match.
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.