Waarom AMI Interim Knowhow?

Data van klanten, data van sociale media, data van zoekmachines: data zijn de motor van elke organisatie. Daarom ben jij op zoek naar data-professionals met verstand van zaken. AMI Interim Knowhow weet precies wat daarvoor nodig is.

Persoonlijke aanpak

Al meer dan 15 jaar breng ik data-talenten en opdrachtgevers samen. Ik bemiddel voor zowel vast dienstverband alsook interim-management. Ik ken de markt, ik ken de mensen en ik spreek de taal. En ik ken al onze kandidaten door een door. Zo kan ik snel inschatten wie bij welke opdracht of vacature past. Dankzij die persoonlijke aanpak is AMI Interim Knowhow uitgegroeid tot een gerenommeerd recruiter van professionals in database-marketing, CRM, marketing-intelligence, data-science en database-analyse.

Van grote banken en verzekeraars tot start-ups, mkb-bedrijven en goededoelenorganisaties: de klanten van AMI Interim Knowhow zijn zeer tevreden. Dat blijkt ook uit de vele positieve reacties.

Services

Wil je graag alles uit je data halen, maar ben je er nog niet klaar voor om die data-professional aan te nemen? Maak dan gebruik van de services van AMI Interim Knowhow. Lees verder
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.