Over AMI Interim Knowhow

AMI Interim Knowhow is Anouk van de Loo, een ervaren recruiter met een passie voor data – en met een passie voor mensen. Al meer dan 15 jaar breng ik data-talenten en opdrachtgevers samen. Enthousiast en betrokken, met kennis van zaken en een groot netwerk van vakspecialisten. Vanuit mijn kantoor in het prachtige grachtenpand ‘Zaamen’ in Haarlem begint de zoektocht naar de ideale match.

Oprechte interesse

Alles wat ik doe, doe ik vol energie. Want recruitment is voor mij meer dan bemiddelen. Ik ben altijd oprecht geïnteresseerd in de menselijke kant achter het verhaal. Wie ben jij? Waar ligt jouw kracht? Welke talenten en competenties wil je verder ontwikkelen? Daarom hecht ik sterk aan een persoonlijke band met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Samen groeien we verder!

Ons netwerk van data-professionals blijft groeien. Ken jij organisaties die op zoek zijn naar database-marketeers, data-analisten, data-scientists, marketing-intelligence- of CRM-specialisten? Of ken jij een geschikte kandidaat met de juiste talenten? Vertel ze dan over AMI Interim Knowhow! Zo worden we samen nog sterker. En als ik dankzij jouw tip een nieuwe match vind, krijgt je van mij een leuke verrassing. Dus klik op een van de buttons hieronder en doe mee!

Recente vacatures
inAmsterdam/ Hybride
inAmsterdam/ Hybride
AMI Interim Knowhow gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.